Vitrine overzicht per groep

Het vitrine overzicht

U zoekt een vitrine, deze hebben we bij de Vitrinefabriek ontzettend veel. Om de zoektocht wat makkelijker te maken staat hieronder een handig overzicht. Elke groep wordt ook even kort doorgenomen ter verduidelijking. Binnen elke groep kan eenvoudig een categorie worden geselecteerd. Waar u op moet letten? kijk dan op deze pagina.

 

Vitrines.

Deze groep is zeer basic, standaard zonder verlichting. Binnen deze groep vind u de vitrinekast Aston. Er is ook een variant op dit model met Brandklasse B1. De glazen planken zijn verstelbaar en extra te bestellen.

Vitrine met LED.

Binnen deze groep staan vitrinekasten met alleen LED plafondspots zoals de Berlina. Is alleen plafondverlichting niet genoeg? Kies dan voor de Berlina met zijverlichting. Buiten krachtige plafondverlichting, heeft deze vitrine zelfs zij verlichting. Wilt u geen plafond verlichting maar alleen zij verlichting dan is de Galaxie interessant. De vitrinekast Galaxie heeft LED zij spots of LED stips. De vitrine consul is zeer ondiep. Deze echte verzamelaars vitrine heeft ook plafondspots. Al deze vitrines hebben verstelbare glazen planken. Extra planken zijn wederom bij te bestellen.

Stofdichte Vitrine

De naam geeft het al aan. Deze kasten zijn compleet stofdicht. Door gebruik van draaideuren compleet in profiel in combinatie met een rubberen afdichting komt er geen stof binnen. Kwalitatief is dit systeem zo goed dat het met een luchtbevochtigingssysteem kan worden aangeboden. Zowel passief als actief. Doordat de vitrine compleet in profiel kan UV-werend optioneel worden aangeboden. Binnen deze groep vind u de Volante standaard zonder verlichting. Wenst u plafond verlichting kijk dan naar de Volante met verlichting.

Tafelvitrines en Toonbanken

In de groep tafelvitrines hebben we 3 categorieën. De cosmo deze is standaard voorzien van schuifdeuren. Ook van de Cosmo is er een standaard vitrine met Brandklasse B1. Behalve de Cosmo, is er ook de categorie Elan. De Elan heeft een UV-verlijmde glaskap die geopend wordt door gasdrukveren. Uiteraard zijn er ook toonbankvitrines de Fisker.

Sokkelvitrines

Behalve staande hoge vitrines en tafelvitrines hebben we ook sokkelvitrines. De sokkelvitrine is er met een gesloten sokkel en met opbergruimte. De glazenkap is er ook in verschillende varianten. Zo is er één met een compleet glazenstolp. De glazenkap is ook te krijgen met een draaideur of met een uittilruit. Binnen deze groep bestaan 2 categorien. De Austin met een massief gesloten houten sokkel en de Granada. De Granada is met een sokkel in profiel. Deze kan eenvoudig met opbergruimte worden aangebracht.

Spiegels en Frames

Buiten vitrines kan het profielsysteem voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk bij voorbeeld aan een spiegel in een strak aluminiumframe. Maar ook een inbouwframe met schuifruiten. Een schuifruitframe kunt u eenvoudig in uw eigen meubelstuk monteren.

Design Vitrines

Binnen deze groep zijn veel verschillende vitrines. Elk uniek op zijn eigen manier. De groep is verder niet onder verdeeld. Heeft de kast verlichting dan heeft hij ook standaard een schakelaar.

Doorbouw Vitrinekast

Op zoek naar een complete vitrinewand? Daar is de doorbouw vitrine uitstekend voor. 2, 3, 4 of zelfs 10 meter alles kan. We kunnen een doorbouw vitrine zelfs in een hoek monteren. Inmeten lastig? Geen probleem wij helpen u graag verder.

Wandvitrines

De wandvitrine kan uiteraard niet ontbreken aan het assortiment. Een wandvitrine geeft een mooi zwevend effect. Binnen deze categorie zijn er 2 verschillende groepen. Namelijk wandvitrines voor wandmontage. Naast wandvitrines zijn er ook tegovitrines. Deze vitrines zijn speciaal voor een winkelsysteem. Door de inhanghaken zijn ze eenvoudig in het tegosysteem te plaatsen.

Vitrinekast in de actie

Een vitrinekast kopen tegen een spotprijs? Dan moet je tussen de lopende acties neuzen. Let wel op deze groep veranderd van tijd tot tijd, wacht dus niet te lang. Wilt u wat meer ideeën op doen kijk eens op onze instagram pagina.