LED verlichting voor een vitrinekast

LED verlichting voor een vitrinekast wat is het beste?

Het vitrine programma is enorm. Daar hoort uiteraard ook verlichting bij. De Vitrinefabriek werkt al jaren alleen maar met LED verlichting. Duurzaamheid, kwaliteit en energiegebruik staan namelijk hoog in het vaandel. De eenvoudigste verlichting is de plafond spot. De plafondspots die het vaakst worden gebruikt zijn 7 watt. Deze spots hebben de uitstraling van halogeen. Niet alleen qua kleur maar ook qua uitstraling. Voor de meeste particuliere klanten is alleen plafond verlichting al afdoende. Als er grotere stukken worden gepresenteerd dan is zij verlichting mogelijk. Wij werken dan met een stalen rail. Deze spanningsrail wordt voorzien van magneet houders. Deze houders kunt u qua hoogte overal plaatsen op de rail. De spot zelf is uiteraard zelf verstelbaar. Een vitrinekast met alleen plafond of zij spots kijk op deze pagina. Met spotjes kun je specifieke objecten mooi aanlichten.

7 Watt LED

Houder plafondspot

4 Watt

LED magneet houder

Geen ledspots maar LED strip!

Buiten de spots werken we ook met LED strips. Deze strips wordt gemonteerd in een 45 graden profiel. Standaard werken we met warmwit maar koudwit is ook mogelijk. Een vitrine met LED strips kun je zelfs met diffuser en afstandbediening krijgen. Hieronder wat mooie voorbeelden. Wil je een standaard vitrinekast met LED strips ga naar deze pagina. Door middel van de LED strips worden meerdere objecten egaal uitgelicht.

De Galaxie met ledstrips

Vitrinekast met ledstrips

Stofdichte vitrine met LED strips

Een tafelvitrine of sokkelvitrine en toch verlichting?

Uiteraard voor elke vitrinekast is een oplossing. Speciaal voor tafelvitrines en sokkelvitrines hebben we pendelspots. Een pendelspot is ideaal om een specifiek object uit te lichten. Op zoek naar verlichting die egaal uit licht? Kies dan voor de ledstrip. Een tafelvitrine met gasdrukveren en licht klik hier. Toch liever een sokkelvitrine met pendelspots. Uiteraard zijn beide typen zeer verfijnd. Deze LED verlichting voor een vitrinekast.

Tafelvitrine met Pendelspots

Enkele Pendelspot

LEDstrip t.b.v. Tafelvitrine

RGB LED verlichting voor een vitrinekast

Uiteraard hebben wij ook RGB led verlichting. RGB spots maar ook RGB LED strips zijn mogelijk. RGB komt standaard met een afstandbediening. Anders wordt het wel lastig in stellen. Met RGB kun je zelf de kleur instellen. Hierdoor kan een vitrine compleet veranderen van uitstraling!

Maatwerk geen probleem

Heb je een specifiek idee? Vraag het aan en u ontvangt vrijblijvend een offerte. Zowel qua type kast, kleur als verlichting van alles is mogelijk. Wat meer projecten zien, kijk eens op onze instagram.