Luxe design vitrinekast zoek niet verder!

Een luxe design vitrinekast bestel hem hier!

Buiten een grote range aan scherp geprijsde standaard vitrines zijn er ook exclusieve design vitrinekasten beschikbaar. Deze categorie bestaat uit de meest uiteenlopende modellen. Wat betreft LED zijn diverse optie mooi uitgelicht. Deze categorie geeft alleen aan wat de mogelijkheden zijn. Andere maten, kleur of type verlichting laat het weten. Op zeer korte termijn wordt een vrijblijvende offerte opgesteld! Stuur een mail naar info@devitrinefabriek.nl of bel 0412-238888

UV-verlijmde vitrine

Uiteraard worden ook glas op glas oplossingen aangeboden. Verlijmen van glas vind plaat in onze fabriek. Dit is handwerk met speciale UV-lampen voor het beste resultaat. Een glas op glas vitrine is zeer transparant. Dit zorgt voor een schitterend eindresultaat. Een prachtige glazen stolp is geen enkel probleem.

Stolp met eiken sokkel

Stolp met zwarte sokkel

Een luxe design vitrinekast voor aan de wand?

Hier is ook een leuk kastje voor bedacht de Saturn 400. De voorzijde is weer glas op glas verlijmd. De glazen planken liggen op glas nokjes hierdoor niet verstelbaar. Het oogt uiteraard wel zeer fraai. Van de Saturn is ook een slanke staande variant beschikbaar. Zelfs een stofdichte variant is mogelijk.

Saturn 400 wand

Slanke Saturn

Stofdichte Saturn

Een designkast op maat, geen probleem!

Zoals reeds gemeld is een designkast mogelijk. Speciale kleur of maat? Of is er al een specifiek ontwerp, stuur het dan door. Ons email adres is info@devitrinefabriek.nl voor een vrijblijvende offerte. Qua maatwerk zijn er zo enorm veel mogelijkheden. Grote wand vitrines, montage op locatie van alles is mogelijk. Wat meer inspiratie op doen? check onze instagram pagina.