Prijzenkast groot of klein

Op zoek naar een Prijzenkast, koop hem hier

Een prijzenkast kan natuurlijk in veel verschillende formaten. Onze vitrinekasten zijn er perfect voor. Door het profielsysteem zijn de glazenplanken verstelbaar. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine bekers en medailles worden gepresenteerd. Prijzen extra uitlichten ook dat is mogelijk. Door middel van ledstrips of spotjes beide is mogelijk. Wilt u dat een prijzenkast een complete wand vult ook dat is geen probleem. In meten op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Prijzenkast met LEDstrips

Vitrinekast met ledstrips

Grote prijzenkast

Stofdichte prijzenkast

Wand prijzenkast

Bekers niet meer poetsen, kies voor stofdicht!

Veel prijzen uitstallen maar niet schoonmaken? Dan is een stofdichte prijzenkast ideaal. Door de deur compleet in profiel met rubberen sluiting is de kast compleet stofdicht. Deze kasten kunnen zowel met als zonder verlichting. Er zijn enorm veel verschillende maten beschikbaar. Staat de gewenste maat er niet bij? Maatwerk is ook geen enkel probleem.

Geen kleine, maar een grote prijzenkast!

Geen punt bij De Vitrinefabriek. Buiten kleine kasten worden ook grote prijzenkasten aangeboden. Zo kan er zelfs een complete wand worden voorzien. 10 meter aan prijzen geen enkel systeem. Een grote kast kan uit meerdere segmenten bestaan. Per segment kan het aantal glazenplanken variëren. Zo kunnen er in het ene segment grote trofeeën staan. En in het andere segment staan weer kleine trofeeën. Buiten alle standaard maten is maatwerk ook mogelijk. Vraag eenvoudig aan per mail: info@devitrinefabriek.nl of bel 0412-238888. Nog wat meer inspiratie opdoen kijk eens op onze pintrest!

Maar één prijs een speciaal plekje geven?

Een sokkelvitrine is perfect voor deze situatie. Met een sokkelvitrine wordt een beker professioneel gepresenteerd. Een dergelijk kast kan zelfs vrij in een ruimte staan. Buiten de standaard maat is maatwerk ook mogelijk. Er kan zelfs verlichting in. LED pendelspots zijn perfect voor dit type. Op zoek naar een lager type maar wat breder. Kijk dan eens bij de tafelvitrines.

Een sokkelvitrine

Sokkelvitrine