Stofdichte vitrinekast bestel hem hier!

Stofdichte vitrinekast met een zonder verlichting!

Veel bouwers noemen hun kast stofdicht. Toch zit hier erg veel verschil in. Bij de Vitrinefabriek maken wij deze met een draaideur compleet in profiel. Achter deze deur zit een rubberen dichting. Als de kast gesloten is, is het rubber niet zichtbaar. De kwaliteit van ligt zo hoog dat een stofdichte kast te klimatiseren is. Zowel passief en actief behoort tot de mogelijkheden. Hier onder wat varianten van staande mogelijkheden. Uiteraard met en zonder verlichting zelfs ledstrips zijn mogelijk. Buiten zilver en zwart is een speciale kleur mogelijk. Interesse in een standaard staande stofdichte vitrine klik hier!

Stofdichte tafelvitrines zijn ook mogelijk.

Buiten staande vitrines zijn stofdichte tafelvitrines ook mogelijk. De cosmo met klepdeur, heeft een deur compleet in profiel. Ook hier zit weer een rubberen afdichting in. Deze is standaard in zilver en zwart. Uiteraard is een RAL kleur naar keuze mogelijk. Buiten de kleur zijn andere maten ook mogelijk. Standaard heeft een tafelvitrine poten maar ook een onderkast of sokkel is geen probleem.

Stofdichte cosmo

Rubberen afdichting

Draaideur in profiel met slot

Een stofdichte vitrinekast met actieve of passieve klimatisering.

Zoals als reeds eerder vermeld kunnen wij een kast klimatiseren. Dit kan passief of actief. Passief gebeurd door een compartiment waar silicagel in geplaatst kan worden. Door roosters in de bodem wordt een kast geklimatiseerd. De korrels dienen na verloop van tijd te worden vervangen. Qua kosten is dit het voordeligste. Een actief systeem is ook mogelijk. Dit is een losstaand systeem wat in de onderkast of sokkel wordt geplaatst. De luchtvochtigheid wordt gecontroleerd en gereguleerd. Het is een gesloten systeem, u heeft dus geen water aansluiting nodig. Uiteraard is heeft het systeem wel stroom nodig. Het systeem heeft een zeer laag zeer laag geluidsniveau.

Vitrine met passief systeem

Ontluchtingsroosters

Vitrine met actief systeem

Actief luchtvochtigheidssysteem

Maatwerk geen probleem!

Uiteraard is maatwerk ook geen enkel probleem. Heeft u een bepaald ontwerp of idee laat het ons weten. Dit kan zowel telefonisch of per mail. Tel: 0412 238 888 of Mail: info@devitrinefabriek.nl. Zijn er afbeeldingen of tekeningen stuur ze mee. Wilt u wat meer inspiratie op kijk naar de video hier onder. Uiteraard vind u ook het een en ander op onze instagram pagina.