Vitrinekast-Vitrinekasten-Vitrine-Vitrines

De Vitrinefabriek producent en leverancier van vitrinekasten.

Heeft u een collectie kunst, miniaturen speeldoosjes of keramiek? Wilt u dit professioneel presenteren, dan bent u op het juiste adres. Wat u ook wilt presenteren. Wij zorgen ervoor dat u een vitrinekast krijgt, die aansluit op uw wensen. Door jaren ervaring is de collectie perfect gebalanceerd. Het systeem is specifiek voor vitrines ontwikkeld. Het profielsysteem is slank, sterk en elegant. Doormiddel van dit systeem zijn de legborden verstelbaar. In een later stadium kunnen extra legborden worden toegevoegd. Wij produceren de vitrines zelf voor verschillende doeleinden. Denk aan kantoorinrichting, winkelinrichting, museums of voor particulier gebruik.

Vitrinekast met of zonder verlichting

Wilt u een korte levertijd en de scherpste prijs? Kijk dan snel bij de groep vitrines zonder verlichting. Veel van deze kasten staan op voorraad. Gaat u voor de beste kwaliteit en heeft u een hekel aan poetsen? dan is een stofdichte vitrinekast ideaal. Dit soort oplossingen worden klantgericht geproduceerd.

Geen hoge maar lage vitrinekast

Wilt u geen hoge vitrine wellicht is een tafelvitrine dan echt iets voor u. In een winkel is dit handig om het overzicht te bewaren. Een toonbank werkt hier ook goed voor. Zeer strak  met een haaks zwart profiel. Liever minder profiel dan is de tafelvitrine met gasdrukveren schitterend. De glazenkap is namelijk UV-verlijmd.

Een specifiek object presenteren!

Een speciaal object goed presenteren kies dan niet voor een vitrinekast. Dan is een glazen stolp ideaal. Neem eens een kijkje bij de sokkelvitrines. Meer inspiratie op doen? Kijk dan snel op de instagram pagina. Hier vind u tal van mooie projecten.