Vitrinewand – Doorbouw vitrinekast

Een complete vitrinewand of doorbouw vitrinekast, bestel hem hier!

Behalve kleine enkele vitrines, kunnen we uiteraard ook een complete vitrinewand produceren. Dit doen we meestal met ons doorbouw systeem. Door gebruik van ons eigen profiel systeem kunnen we zo ver de ruimte het toelaat verder bouwen. Er komen dan geen losse vitrines naast elkaar te staan. Het word een strak geheel. Een doorbouw vitrine bestaat uit verschillende segmenten. Elk segment kan een andere maat hebben. Ook kunt u per segment een verschillend aantal legborden plaatsen, dit kunt u naderhand altijd aanpassen. Het systeem is dus zeer variabel en leent zich uitstekend voor wisselende tentoonstellingen en collecties. Qua verlichting kunnen we u ook met verschillende opties verder helpen. Heeft u een ruimte maar wilt u dat wij komen inmeten? Dit is uiteraard geen enkel probleem. Stuur een mail naar info@devitrinefabriek.nl of bel 0412-238888 Interesse in een standaard oplossing klik dan hier: doorbouw vitrinekast.

Doorbouw vitrinekast op maat

Moet het persé een staande zijn of kunnen jullie een doorbouw vitrinekast als wand aanbieden?

Uiteraard kunnen wij deze truc ook bij een wandvitrine uitvoeren. Een doorbouw vitrine aan de wand geeft ook echt een schitterend effect. Het lijkt wel of de vitrine zweeft. Ook hier kunnen we verlichting inbouwen en zijn legborden eenvoudig verstelbaar.

Wandvitrine tiger zwart

Wandvitrine goud geanodiseerd

Een complete vitrinewand maar liefst zo min mogelijk profiel?

U wilt een complete vitrinewand maar zo min mogelijk profiel, ook zit kan. Dan produceren wij een complete glas-op-glas wand, deze glazenpanelen zijn dan verbonden met glastape. Door gebruik van Tape, hoeven we geen staanders te plaatsen. Een vitrine wordt hierdoor ultra transparant. Behalve in één rechte lijn kunnen wij ook een doorbouw vitrinekast in L-vorm produceren en op locatie monteren.

Wil je nog meer voorbeelden zien van maatwerk vitrinekasten en schitterende projecten

 

Een complete vitrinewand of een doorbouw vitrinekast, bestel hem hier! Standaard maar ook compleet op maat, met of zonder verlichting alles is mogelijk.