Wandvitrine, inhangvitrine en wandkasten

Wandvitrine, inhangvitrine en wandkasten bestel ze hier!

Buiten staande vitrinekasten is er ook een groot assortiment aan wandmeubels. De wandvitrine is er één van. Wandmontage materiaal is inbegrepen en zeer eenvoudig. Binnen deze categorie staan varianten zonder verlichting en met verlichting. Uiteraard is de compleet stofdichte variant ook beschikbaar. Wilt u een zeer ondiepe kast voor in de gang? Kijk dan eens naar de consul wand. Ondanks de diepte zijn de glazen planken in hoogte verstelbaar. Binnen deze categorie vind u zelfs een miniaturenvitrine. Buiten het standaard zilver en zwart zijn andere kleuren mogelijk. Het glas aan de buitenzijde is gehard. Extra veilig voor openbare ruimtes.

Wandvitrine

Stofdichte wandvitrine

Een inhangvitrine voor een Tegostelling

Buiten de wandvitrines van hierboven zijn er ook inhangvitrines. De inhangvitrines die hier worden gevonden zijn voor tegostellingen. In deze kast zijn de legborden verstelbaar. Buiten de standaard varianten die worden aangeboden is maatwerk mogelijk. Tego schappen gebruiken in plaats van glas? Voor een supermarkt is dit reeds ontwikkeld. Dit wordt aangeboden op aanvraag. Standaard zijn de inhangvitrines zonder verlichting. Uiteraard zijn plafondspots, ledstrips of led zijspots mogelijk. Een speciale kleur voor een inhangvitrine is geen probleem.

Inhangvitrine lotus 40

Inhangvitrine op maat

Inhangvitrine lotus 30

Naast een wandvitrine, inhangvitrine is een complete wandkast mogelijk

Een wandkast is vaak een meubel dat een complete wand bestrijkt. het doorbouw systeem leent zich hier ideaal voor. Buiten veel opberg ruimte is een wandkast zeer stijlvol.

3 meter zwart

3 meter zilver

4 meter zwart

Een enkele wandvitrine niet genoeg?

Uiteraard is maatwerk mogelijk! Dus zelfs een grote wandvitrine is mogelijk. Behalve groot ook in het goud, geen probleem. Tiger zwart is zwart met een structuur er in. De glazen planken zijn per segment verstelbaar. Diverse soorten verlichting zijn toepasbaar. Dit zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden. Nog meer inspiratie op doen? Kijk eens op onze instagram pagina. Neem voor maatwerk contact op. Mail naar info@devitrinefabriek.nl. Of bel naar 0412 -238 888.